Login Form

ЗАНИМАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ

Какво може да разкаже лунния знак на човек?

Има предположения, че лунните знаци са всъщност „тъмната страна” на традиционния хороскоп. Някои ги определят като „отделно явление”. Но и сред астролозите няма напълно единство на възгледите.

Януари. Знакът на вълчата луна.

Меко казано, животът не ви е глезил. Много хора ще се учудят през какво сте успели да преминете. А всъщност вие сте закалили характера си и сте се научили да посрещате трудностите без страх. И най-често сам сами. Но не сте привикнали и не привиквайте към това.

Февруари. Знакът на снежната луна.

Още от детството си сте се научили да посрещате всякакви трудности с непроницаема усмивка и да ги преодолявате успешно. При това не сте станали жестоки и сте запазили способността да се радвате на красотата на природата. Макар че за това околните ви даже и не се досещат.

Март. Знакът на враната.

Заобикалящите ви винаги са завиждали на умението ви да намирате общ език с всеки. Даже ако виждате някого за първи път в живота си. Даже ако той се занимава  с нещо, което ви е абсолютно чуждо – това не е беда. Вие може да се договорите с всеки както и да извлечете за себе си нещо ново и интересно.

Април. Знакът на семето.

Самите вие не знаете какъв потенциал е заложен у вас. Постоянно израстване, постоянна промяна – това е характерното за хората, родени през април. При това вие се променяте по собствена воля, а не под гнета на външни обстоятелства. Вашата способност да се приспособявате към абсолютно всяка ситуация – е предмет на завист за околните.

Май. Знакът на цветето.

Лекота в общуването – това е вашата сила (вашият силен коз). Околните леко могат да намерят във вас онова, което сега им е нужно най-много. Разбиране ли? Лесно е. Поддръжка ли ви е нужна? Моля. (Имате я). Конкретна помощ ли искате? (Разбира се – имате я. Ето ви я.) Но никой не ще узнае какво вие всъщност чувствате.

Юни. Ягодовият знак на Луната.

Вътрешна зрялост – това привлича хората към вас. Тази зрялост се усеща във всичко – в постъпките, в отношението, в умението да се организира бита. И вие не се стеснявайте да споделяте със страдащите. Нещо повече, вие понякога по-добре от всички други разбирате какво действително им е нужно. И даже може да ги убедите в това.

Юли. Луната – гръм.

Уникалното съчетание на ярка външност и прекрасно разбиране на същността на нещата може да изостри вниманието, бдителността на околните. На тях им е сложно да си представят как това може да се съчетава в един човек. Но това е възможно. Вие не само разбирате защо това се е случило, но вие сякаш чувствате какво още може да се случи, затова в нужния момент с лекота ще отреагирате адекватно на ситуацията.

Август. Луната на рибите.

Вие умеете да постигате всичко, въпреки всичко. При това ексцентризмът ви е чужд. Близките ви хора и семейството могат да бъдат спокойни за техните интереси вие ще се борите също така решително, както за своите собствени.

Септември. Луната на пълнотата.

Вие много добре усещате хората. При това, това знание не е интуитивно, а аналитично. Умението да се пресметнат и правилно да се предусетят вариантите в развитието на събитията – това ви е силната страна. Затова към вас често се обръщат за съвет и психологическа помощ.

Октомври. Луната на лова

Заобикалящите ви хора малко се страхуват от вас. Малко настръхват от това, че винаги умеете да бъдете в нужното време на нужното място. И да правите нужните неща, които не изглеждат очевидни за другите. Но цената за това уникално качество е самотата. Сложно ви  е да намерите оня, който ще ви приеме такъв, какъвто сте всъщност.

Ноември. Луната на борбата.

Да помагате на другите хора е основната цел на живота ви. При това собствените интереси можете да игнорирате и да отстраните на втори план. А това е изпълнено с изтощаване на вътрешните сили и загуба на чувството за правилност. Затова се постарайте да разберете едно просто нещо – да се помогне на всички е невъзможно. Нещо повече, далеч не всички, обърнали се към вас, се нуждаят от помощ.

Декември. Хладната луна.

Да преодолявате трудностите с невъзмутим вид (изражение) – това е силният ви коз (силата ви). Обкръжението ви ви се възхищава на тази ви способност и при първа възможност се опитва да я използва за своите интереси. За щастие, не е така просто да ви отклонят от вашия си път.

 

Oвен – (21.03. – 20.04.) – Енергичен астролог

Активно се бори с „мракобесието” на скептиците и пламенно защитава астрологията. (По принцип обича да се бори.) Добрият енергичен потенциал ще му помогне да направи много. При консултирането недостатъкът му е: сложно му е да се примири с неприемлива за него позиция, той е пристрастен. Но на вас ще ви провърви, ако той ви хареса: искрата на вдъхновението – това е гаранция за чудесна работа.

 

Телец (21.04. – 21.05.) – Скъпо платен астролог

Към този астролог си струва да се обърнете ако ви е необходимо да решите екзистенциален въпрос за пари. Телците често специализират бизнес-консултиране. За срещата е добре да се договорите по-отрано: импровизацията не е силния коз на този астролог. Затова пък основанието е в плюс. Да се общува с Телеца въпреки разминаващите се мнения за неговия точен характер не е просто: той винаги нещо подозира. И няма да каже нещо излишно: точно толкова ще каже, колкото сте му заплатили.

 

Близнаци (22.05. – 21.06.) – Обаятелен астролог

Добрият вариант: от него ще си отидете с повдигнато настроение, даже ако ви предскаже преминаване в другия свят в най-близко бъдеще. Отнасяйте се към неприятностите по-леко!

Недостатък – повърхностност. Може да направи досадна грешка и ще трябва да чакате трепетна среща с праотците си значително по-дълго, отколкото обещава неговата прогноза.

 

Рак (22.06. – 22.07.) – Раним астролог

Минус: опира се на традицията и затова мери всичко с мерките на астрологията от времето на Фалес.

Плюс: консултацията възприема дълбоко лично, безпокои се за резултатите от своята прогноза. Настроен е за дълбоко възприемане, но е много уязвим в общуването. Случайно ако го засегнете и ще ви се случи „щастие” (т.е ще ви го върне).

 

Лъв (23.07. – 23.08.) – Щедър астролог

Неговата специализация е детската астрология, темата за зачеването и възпитанието на децата. При консултацията очаквайте много примери от неговия личен живот, много харизма, но малко внимание и истински интерес към събеседника, въпреки очевидния ентусиазъм и любовта към работата му. Затова той няма за нищо да издребнява. Стимулирайте го с възхитен поглед.

 

Дева (24.08. – 23.09.) – Учен астролог

Много надежден вариант. Девата във всичко ще те увери добре, ще ти го разкаже простичко, но с вкус. Но астрологът – Дева е птица – много рядка. Много е скептичен. Ако започне да изучава астрологията – едва ли ще започне да консултира – ще мине към изследователска работа с цел да даде научна обосновка на нейните закони. Има и още един вариант – специализация в областта на медицинската астрология.

 

Везни (24.09. – 23.10.) – Деликатен астролог

Не бива да тръгвате за консултация при този астролог, без да сте се погрижили за доброто си облекло, маниери. Не си чоплете в носа и ушите. В противен случай ще изкарате астролога от душевно равновесие, ще оскърбите неговото естетическо чувство. По отношение на равновесието – това е един от най-добрите консултанти, особено по въпросите на човешките взаимоотношения, на които той знае смисъла както никой друг. Неговият минус: деликатността му може да му пречи да назовава нещата със своите имена, а това е необходимо, даже ако тези „имена” оскърбяват слуха и самолюбието на клиента.

 

Скорпион (24.10. – 22.11.) – Циничен астролог

Най-добрият вариант за астропсихолог. Специализация – травматичната психология. Най-запуснатите и екстремални варианти са негови. Реже правдата – майчица без анестезия, тъй като е видял много в живота си. Отличава се с дълбоко проникване в същността на въпроса, много е проницателен, но качеството на консултирането може да зависи от неговото емоционално състояние.

 

Стрелец (22.11. – 21.12.) – Важен астролог

Астрологията за него е преди всичко изучаване на света и неговите метафизични основи. Счита себе си за много силен астролог. Пропагандирането и преподаването на астрология е неговата ниша. Ако сте в задънена улица с мирогледа си, то вие и двамата сте се намерили.

 

Козирог (22.12 – 20.01) – Взискателен астролог

Ако попаднете при него на консултация, не се учудвайте, ако у вас възникне чувство, че Страшният съд вече е настъпил. Той непременно ще направи акцент на „правилното” или „неправилното” във вашия начин на живот. Не се изсилвайте за повторна консултация, докато не сте поработили както трябва над себе си и не сте изпълнили поставените пред вас задачи по самоусъвършенстване от „наставника”.

 

Водолей (21.01 – 20.01.) – Оригинален астролог

Един от най-добрите варианти. Съобразяване, способност да се улавя всичко от полет, комуникативност, доброжелателност, но безпристрастност. Той е без предубеждения. Няма да ви се наложи да се сконфузите, ако заговорите за вашата нетрадиционна сексуална ориентация или за някаква друга „паранормалност”. По природа Водолеят – астролог е новатор, разширява своя опит в общуването с колеги, използва най-различни методики, което от само себе си гарантира качество.

 

Риби (19.02. – 20.03.) – Интуитивен астролог

Витае в облаците, разсъждавайки за тленността. Спуснал се от небесата на земята, може да порази с точността на прогнозите и с проникването в самата същност на проблема.

Всеки от знаците на зодиака има свои характерни особености, които могат да се определят чрез известни пословици и поговорки.

 

Овен: „Нищо не е свършено за оня, който е жив.

От всяка ситуация, която на всички останали ще се стори безизходна, Овенът докрай ще се опитва да се измъкне.

„Иди там, не знам къде, донеси онова, не знам какво.“

Ако се даде на Овена добър стимул, то той би се справил с всяка ситуация.

„Глава без плам – все едно е безплодно дърво.“

Всички Овни са невероятно импулсивни.

 

Телец: „Да намериш тук и да не загубиш там.”

Телците винаги търсят изгода, а по-добре и двойна изгода.

„Животът се измерва не с години, а с труд.“

Телците умеят добре и качествено да работят, но за това за тях е важно да видят резултатите на своя труд.

 

Близнаци: „По-добре много да видиш, отколкото много да живееш.”

За Близнаците главното е да видят колкото може повече нови места и да получат огромно количество впечатления, които да споделят с други хора.

„Каквото и да се прави, да е за добро.”

Неуспехите не плашат Близнаците. Ако нещо не се е случило по план, това е само повод следващия път да постигнем онова, което е било набелязано.

„Хвърли го в морето, ще ти изплува с риба в зъбите.”

Близнаците отлично ще се проявят в сложни преговори или търговски сделки.

 

Рак: „Кадифен целия, но си има жилце.”

В критични ситуации Раците могат да покажат истинския си характер.

„Моят дом е моята крепост.“

За Раците няма по-свещено място от родния дом.

„По-добре да вървиш и да сядаш по пътя, отколкото да тичаш и да лягаш.“

Да постигнат нещо Раците могат само постепенно, мигновен резултат от тях не си струва да чакаш.

 

Лъв: „Ако се боиш от вълци, не ходи в гората.”

Лъвовете са смели, а всякакви прояви на страх те просто не могат да търпят.

В блатото е тихо, но да се живее там е лошо.“

Около Лъвовете винаги трябва да има море от веселие, постоянни празници и усмивки.

„Който върви към големи дела, не се оглежда, когато кучета го лаят.”

Лъвовете не умеят адекватно да възприемат критика по свой адрес. На тях трябва винаги да им се възхищават.”

 

Дева: „Седем пъти премери, един път отрежи.”

Типичната Дева преди да започне нещо обезателно всичко ще притегли още веднъж.

„Ако ти говорят без да мислят, ти си го сложи като едно на ум.”

За да се скрие нещо от Девите, нужно е просто да не им се казва нищо, но и това не е факт, че ще се получи. Те винаги всичко забелязват.

„Без работа да се живее – все едно в небе само да зяпаш.”

Девите винаги с тежък труд са готови да постигнат всичко, което искат да достигнат (да получат).

 

Везни: „Ако бъде, да бъде. Ако не бъде, все пак нещичко да го бъде.”

На Везните им е трудно да вземат решение.

„Добре е там, където ни няма.”

Везните постоянно ги тегли към някакви най-хубави места.

„Понякога да избягаш, значи да победиш.”

Везните по своята натура са истински миротворци.

 

Скорпион: „Направи всичко, което можеш, а останалото остави на съдбата.”

Това е рядка смес от фаталист и перфекционист.

„Око за око, зъб за зъб.”

Злопаметните скорпиони ще направят всичко така, че този, който ги е обидил да почувстват същата обида.

„Доверието и живота се губят само веднъж.”

Изгубиш ли доверието на Скорпиона, не се надявай, че можеш някога да си го върнеш.

 

Стрелец: „Животът е като Луната – ту пълна, ту непълна (половина нащърбена, като на загуба).”

Стрелците или имат всичко, или нищо.

„Без истина да живееш – от белия свят да бягаш.”

Стрелците винаги са били и ще си останат големи борци за справедливост.

„Ловкият на върха на планината ще се качи, а неловкият ще си остане долу.”

На представителите на тази зодия им върви в живота.

 

Козирог: „Живей с доброто си и с гърба си.” (т.е с труда и добрината си)

Тези хора считат, че всичко в живота трябва да се постига самостоятелно затова уважават само онези, които са положили големи усилия за постигане на целта си.

„Търпението и трудът всичко постигат.”

Козирозите ще получат всичко чрез издържливост, настойчивост и любов към частния труд.

„Водата изостря камъка.”

Още веднъж подчертаваме невероятната упоритост на Козирозите.

 

Водолей: „С вълци ако живееш, по-вълчи ще виеш.”

Водолеите ще намерят общ език с всички.

„Даже и глупакът може да има някакъв талант.”

Водолеите винаги се считат за гении.

„Мечка в гората, а кожата им продадена (т.е. без кожа).”

Водолеите са мечтателни личности, но плановете им рядко се въплащават в живота.

 

Риби: „Бог наказва обичните си.”

Истинските Риби са готови да се пожертват в ситуация.

„Храбрият умира веднъж, страхливият – хиляди пъти.”

Рибите ясно са се определили.

„Не съм страхлив, но се боя.”

„Да се живее весело, а да няма какво да се яде.”

Рибите са непрактични, затова се радват на всеки ден. Те живеят само днес и не се тревожат за утрешния ден.

 

Download our Mobile App

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected hummer.

  • Download
  • Download