Login Form

НУМЕРОЛОГИЯ

Нумерологията е древната наука за силата на числата и влиянието, което те упражняват върху живота ни. Точно както всяка нота на музикалното петолиние има различна вибрация или честота, така е и с числата.

Може да използвате нумерологията, за да си направите доста сложен личен профил – също като астрологически хороскоп, но за целта, която сме си поставили, няма нужда да навлизаме в такива подробности. Но като използваме датата си на раждане, буквите в името си и номера/името на улицата, където е разположен дома ви, можете да откриете личните си числа и какво разкриват те относно целите, които сте способни да постигнете в живота си.

Чудесното по отношение на нумерологията е самата й простота. Има само девет основни числа, а значенията им са дадени по-долу. Въпреки това все пак трябва да преведете какво означават числата в определен контекст. Да развивате собствените си интуитивни сили и способности за интерпретация е важна част от шестото ви чувство. Личната ви година може да е числото 2, което обикновено говори за партньорство, съдействие и сътрудничество. Така че ако искате да постигнете повече от предстоящата година, може да се наложи да ограничите желанието си да се хвърлите изведнъж в дълбокото, а да трябва първо да изпробвате водата. Което предполага, че въпреки наличието на оригинални идеи у вас, може да имате по-добра възможност да ги реализирате при хармонично сътрудничество с други хора.

Щом се почувствате уверени в използването на числата, може да ви хареса да експериментирате, като обедините номерологията с астрология и картите Таро. Това може да ви помогне да добиете широка и по-проникновена представа за даден човек или ситуация.

 

Download our Mobile App

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected hummer.

  • Download
  • Download