Login Form

БРАЧНА АСТРОЛОГИЯ

Хората са така устроени, че се интересуват от съдбата и бъдещето, особено в личния си живот. Създаването на семейство е важен етап в живота на всеки човек. Какъв ще бъде този съюз? Дълготраен ли ще е той, а бракът дали ще донесе разочарования?

С брачни хороскопи се занимава специален раздел на астрологията – семейната астрология. Астролозите различават 4 типа брак: патриархален, романтичен, равен и духовен. Има и някои изключения – векторен брак.

       Патриархален брак

Разликата във възрастта на съпрузите е кратна на четири или те са родени в една година. В резултат на това партньорите ще се окажат родени под знаци, които влизат в една от следните тройки.

  • Тигър, Кон и Куче
  • Коза, Глиган, Котка
  • Плъх, Маймуна, Дракон (с изключение съюза на Плъх и Маймуна)
  • Бик, Петел и Змия

В патриархалния брак господства като правило мъжът. Или жената желае мъжът да бъде главният в семейството. Ако мъжът не е тиранин и не е диктатор, а само изпълнява своята „исторически наложила” се роля на стопанин на дома и глава на семейството, то това е успешния брак за онези, които ценят традициите.

        Романтичен брак

Разликата в годините на партньорите е кратна само на 2. В резултат се получават двойки, родени под следните знаци.

Един съпруг: Кон, Куче или Тигър, а друг – Плъх, Маймуна, Плъх или Дракон

Един съпруг: Бик, Петел или Змия, а друг – Коза, Глиган или Котка

От изброеното е необходимо да се изключат вариантите: Петел и Котка, Кон и Плъх, Коза и Змия.

Названието „Романтичен брак” говори само за себе си. Такъв съюз подхожда на хора мечтатели, чувствителни, с фина душевна организация. Това са хора „рицар или принцеса”, които не ще изтърпят до себе си груб и твърд човек. Обаче такъв брак е опасен с това, че „рицарят” може да се заинтересува от друга „девица”, а „принцесата” може просто да се влюби в някакъв принц.

       Равен брак

Съществува аритметично изчисление на този вид брак, обаче ще разгледаме всички варианти на брачния съюз, без да се вглъбяваме в самото пресмятане.

Единият съпруг: Кон, Куче или Тигър, а вторият – Змия – Петел, Бик или Змия.

Ако единият е Дракон, Плъх или Маймуна, то другият – Коза, Котка или Глиган.

Изключения: Тигър и Бик, Куче и Бик, Куче и Петел, Котка и Дракон, Глиган и Дракон

Особеност при равния брак е еднаквия стремеж към материални блага, комфорт, практичност, сходни решения, взаимоотношения, равно разпределяне на права и задължения. Не подхожда за мъже, претендиращи за изключителна роля на господар на дома и за дами, които се стремят да държат мъжа си под чехъл.

      Духовен брак

Практически важат всички останали комбинации. Кон, Тигър, Куче и Котка, Коза или Глиган, Маймуна, Плъх или Дракон и Петел, Змия или Бик

Изключения: Коза и Тигър, Кон и Глиган, Змия и Маймуна

Духовният съюз и на двамата е най-добрата среда за възпитаване на деца. Останалото се решава от партньорите, названието говори само за себе си.

      Векторен брак

Това е особен, чувствителен и магичен брак. Между партньорите от самото начало съществува магическо привличане, а нестихващите страсти правят този брак непредсказуем. Векторният съюз – това са всички горепосочени изключения. Това са съюзите:

Коне и Плъхове, Плъхове и Маймуни, Маймуни и Змии, Змии и Кози, Кози и Тигри, Тигри и Бикове, Бикове и Кучета, Кучета и Петли, Петли и Котки, Котки и Дракони, Дракони и Глигани, Глигани и Коне.

В такива отношения явно прозират ролите: „господар” и „слуга”.

Това е съюз, в който един от съпрузите е готов да пожертва много неща заради любимия си. На такава двойка може да се завиди: те могат да разчитат на дълъг съвместен живот чак до „гроба”. В негативен план единият може да се окаже жертва, а другият – победител. Финалът – разбито сърце, разпаднал се брак, сълзи, гняв, ненавист. Особеност на този брак: такъв съюз може да бъде както безумно щастлив, така и много неуспешен, след който в душата остава изгорена пустиня.. С една дума за някого този брак ще стане наистина съдбовен.

 

Download our Mobile App

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected hummer.

  • Download
  • Download