Login Form

АСТРОЛОГИЯ НА ПАРИТЕ

Парите са материалните ценности в живота на всеки, но до колко човек ги цени, може да се види в хороскопа. Въпреки че всички се стремят към благополучен живот, получават достойно образование, заемат добра длъжност, откриват свой бизнес, трудят се много, не всички стават богати хора. Причините за това могат да се видят в индивидуалния хороскоп и те могат да бъдат най-различни:

а) психологични (човек постоянно усеща страх от бедността, не си позволява скъпи покупки, икономисва за себе си, това може да е влияние от семейното възпитание)

б) друга причина се крие в планетарните цикли, това е когато настъпва някаква криза, която възможно ви е дадена за да промените нещо, за да обърнете внимание на други страни от живота, така да се каже да преминете един урок на съдбата.

Някои може да си помисли „парите не са най-важното”, да, има хора, в хороскопите на които не са акцентирани зодиакалните знаци, които дават стремеж към богатство, и ако при тях ярко са изразени кариерата и призванието, то такива личности могат да бъдат много талантливи и способни, те са творчески и ярки и живеят заради работата си, без да гледат, че малко получават и при това се чувстват щастливи. Но си струва да признаем, че без пари щастието не е пълно. А всичко е поради това, че в астрологията завеждащият парите е Венера, тя е планетата на „малкото щастие”. Положението на вашата Венера в зодиакалния ви знак характеризира и вашето вътрешно вродено отношение към парите. Но в хороскопа важна роля играят не само 10-те планети, но и 12-те дома, които попадат в различните знаци и с това оказват влияние върху съдбата.

Пример от моята практика: Жена на около 30 години има свой собствен бизнес, в който е много талантлива, но малко я търсят и съответно финансовият й доход е много нисък, поради което тя се ограничава във всичко. Тя разказва, че в младостта си не е имала парични проблеми, имала е работа, добре е печелила, на всички е помагала, позволявала си е да харчи пари за каквото си пожелае. Но след развода с мъжа си и загубата на работата започва депресията и страха пред бедността, непрекъснатата икономия. Ако се появят някакви средства, то те стигат само за най-необходимото. Моето обяснение за нейното финансово положение от гледна точка на астрологията е, че жената принадлежи на водна стихия (няколко планети, в това число и Венера в Риби), не е изразена стихията на Огъня и Земята, а това са натежаващите указания за отсъствие на стремеж към богатство. Но противоположно на нейното психологично отношение към парите, по съдба, а именно 2 дом на хороскопа, който отговаря за нашите заработки, попада в знака на Лъва, а това говори, че за да прииждат пари към нея, тя трябва да харчи, да рискува, да влага в своя имидж, да си прави скъпи подаръци на себе си и на близките си, да си устройва празници в елитни клубове, ресторанти, приемливо да пуска прах в очите на другите. Разбира се разговорът беше дълъг и за другите указания за богатство, които, за съжаление при нея не са особено изразени. Основното, което тя си спомни е оня период от младостта й, когато е имала именно такова отношение към парите и финансовото й положение по тази причина се е подобрявало. Именно в този период нейната прогресивна Луна се е намирала в знака на Овена, затова нейната вътрешна неувереност в себе си и в утрешния ден по въздействието на знака на Овена я е изпълвала с желанието да бъде ярка, активна, с желанието да харчи и да не се замисля за последствията, което й е донесло само полза по отношение на паричния поток към нея.

Download our Mobile App

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected hummer.

  • Download
  • Download